
Kycklingstroganoff toppad med smetana
Ingredienser
Kycklingstroganoff

INGREDIENSER
INGREDIENSER
En lite lättare variant av den omtyckta vardagsklassikern korvstroganoff, gjord med den klimatsmarta kycklingkorven. Rätten innehåller inte grädde eller crème fraiche, utan får sin krämighet av en klick smetana.
Så här gör du
Kycklingstroganoff: Skiva paprika, lök och chili. Hacka vitlöksklyftan.
Hetta upp stekpannan. Stek korven tills den börjar få färg.
Tillsätt de skivade och hackade grönsakerna och stek en stund.
Tillsätt tomatpuré och fräs i cirka 10 sekunder. Häll i de krossade tomaterna och brytbönor.
Låt sjuda i cirka 10 minuter. Smaka av med salt, peppar och dragon.
Toppa med smetana och servera med ris.
Smaklig måltid!


bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel

John Lundviks indiska kycklingtacos med korianderraita

Enchiladas med kyckling och pico de gallo

Stekt kycklingschnitzel med gurksallad och dijonmajonnäs

Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi