
KycklingSteak med äppelchutney och råstekt potatis
- 2 Portioner
- 4 Portioner
- 6 Portioner
- 8 Portioner
Ingredienser
KycklingSteak
Äppelchutney
råstekt potatis
Ingredienser
KycklingSteak
Äppelchutney
råstekt potatis
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Råstekt potatis passar perfekt med sötman och hettan från äppelchutneyn.
Så här gör du
KycklingSteak
Stek kycklingsteaken krispig i smör ca 5 minuter på varje sida tills innertemperaturen nått 70 grader.
Äppelchutney
Fräs lök, vitlök och äppelklyftor på medelvärme i smör. Tillsätt chili och kanelstång samt råsocker. Slå på äppelcidervinäger och koka ihop. Avsluta gärna med lite mango chutney. Smaka av med salt och peppar.
Råstekt potatis
Skiva potatisen och stek i olja ca 15 minuter. Lägg i smöret på slutet för fin färg och smak. Avsluta med att vända ner grönkål. Salta och peppra.

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel

John Lundviks indiska kycklingtacos med korianderraita

Enchiladas med kyckling och pico de gallo

Stekt kycklingschnitzel med gurksallad och dijonmajonnäs

Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi