
Kycklingröra på bakad potatis med västerbottensost
30 min | Enkelt
4 Portioner▾
- 2 Portioner
- 4 Portioner
- 6 Portioner
- 8 Portioner
Ingredienser
6 st
potatis, gärna sparrispotatis
2 msk
olivolja
salt
1 dl
majonnäs
1 dl
crème fraiche
1 dl
västerbottensost, riven
1 st
rödlök, finhackad
salt och peppar
Ingredienser
6 st
potatis, gärna sparrispotatis
2 msk
olivolja
salt
1 dl
majonnäs
1 dl
crème fraiche
1 dl
västerbottensost, riven
1 st
rödlök, finhackad
salt och peppar
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Mingelversionen av bakad potatis med topping. Tärnad kyckling ihop med västerbottensost och rödlök.
Så här gör du
Baka potatisen hel i ugn tillsammans med salt och olivolja på 180 grader i ca 25 minuter. Låt svalna något och dela på mitten.
Skär kycklingen i små tärningar
Blanda den tärnade kycklingen med majonnäs, crème fraiche, riven västerbottensost. Smaka av med salt och peppar.
Servera röran på potatisen och toppa gärna med finhackad rödlök.

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel

John Lundviks indiska kycklingtacos med korianderraita

Enchiladas med kyckling och pico de gallo

Stekt kycklingschnitzel med gurksallad och dijonmajonnäs

Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi