
Kycklingpasta med grönkål, ost och frön
- 2 Portioner
- 4 Portioner
- 6 Portioner
- 8 Portioner
Ingredienser
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Snabb kycklingpasta med nyttig och god grönkål i gott sällskap med cheddarost och solrosfrön.
Så här gör du
Koka pasta och förbered grönkål
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Plocka grönkålsbladen från stammen. Fräs grönkål och vitlök i olivolja i 2-3 minuter.
Sjud grönkål och vätska
Slå på grädde och fond på grönkålen, koka upp och sjud under omrörning i ca 3 min. Tillsätt kyckling med ost. Smaka av med salt och peppar.
Servering: Blanda sås med pasta. Lägg upp på fat eller tallrikar. Avsluta med att strö över pumpa och solroskärnor.

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel

John Lundviks indiska kycklingtacos med korianderraita

Enchiladas med kyckling och pico de gallo

Stekt kycklingschnitzel med gurksallad och dijonmajonnäs

Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi