
Kycklingköttbullar och tomatsås med couscous
Ingredienser
Tomatsås

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklingköttbullar och en mustig tomatsås med oregano och honung spelar huvudrollen. Toppa med en krämig feta och oliver för en härlig sälta.
Så här gör du
Börja med tomatsåsen. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs med hälften av oreganon i olivolja på svag värme i cirka 5 minuter. Tillsätt tomatpuré, körsbärstomater och honung.
Salta och peppra. Låt puttra ihop på medelvärme i cirka 15 minuter.
Tillaga couscous enligt anvisning på förpackningen.
Stek köttbullarna runt om i smör i cirka 3 minuter. Servera med tomatsås och couscous. Toppa med fetaost och oliver.
Smaklig måltid!
Stek köttbullarna runt om i smör i cirka 3 minuter. Servera med tomatsås och citronpotatis. Toppa med ruccola.
Smaklig måltid!


bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel

John Lundviks indiska kycklingtacos med korianderraita

Enchiladas med kyckling och pico de gallo

Stekt kycklingschnitzel med gurksallad och dijonmajonnäs

Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi