
Kycklingköttbullar med srirachamajonnäs
30 min |
Ingredienser
Sallad
60 g
blad och skott, t. ex. spenat eller mynta
2 dl
sojabönor
Srirachamajonnäs
1 dl
majonnäs av god kvalitet
1 tsk
srirachasås
0.5 tsk
risvinvinäger

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Lyft dina Kycklingköttbullar med sojasallad, en krämig srirachamajonnäs och krispig, rostad lök! Köttbullar har aldrig varit så gott som med detta recept.
Så här gör du
Rör ihop alla ingredienserna till majonnäsen noga.
Låt vila i 5 minuter.
Under tiden ska du blanda valt blad och skott med sojabönor. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
Stek Kycklingköttbullarna runt om i olja i cirka 3 minuter. Servera med nudlar, srirachamajonnäs och rostad lök.
Smaklig måltid!


bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel

John Lundviks indiska kycklingtacos med korianderraita

Enchiladas med kyckling och pico de gallo

Stekt kycklingschnitzel med gurksallad och dijonmajonnäs

Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi