
Kycklingkebab i grillad baguette med chilipotatis och rödlökssallad
Ingredienser
Kycklingkebab
Chilipotatis
Rödlökssallad
turkisk yoghurt

Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Streetfood, dagens lunch, barkäk eller varför inte middag? Kebab som den ska smaka!
Så här gör du
Hetta upp olivolja och stek kycklingkebaben i en het panna under omrörning i ca 3 minuter
Chilipotatis
Tärna potatisen. Spola med kallt vatten i någon minut. Häll av. Fritera potatisen på 170 grader tills den är mjuk Blanda med vitlöken, olivolja, citronsaften och de torra kryddorna. Salta. Tillsätt skuren koriander.
Rödlökssallad
Skiva rödlöken tunt och marinera den i citron, olivolja, salt, sumak och persilja.
Grilla baguetterna och fyll med yoghurt, kebab, rödlökssallad samt chilipotatisen. Strö över koriander. Servera gärna med en hummus till.

Testa vår Bosarpkyckling!

Kycklingklubba Osso Buco med risotto milanese

Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp

Korean Fried Chicken med gochujangsås

Krispig kycklinglårfilé i varm svampbuljong, svampmajonnäs och dragon

Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs

Kycklinglårfilé med rostad blomkål och currymajonnäs

Stekt kycklingbröst med rödbetor, kapris och potatispuré

Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås