
Wienerkorv med pasta, råstekt blomkål, kycklingbacon och dragonsås
Ingredienser
Pasta med dragonsås

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Den smakrika wienerkorven får sällskap av pasta och kycklingbacon. Till det, en matig och mustig pastasås med tydlig smak av färsk dragon.
Så här gör du
Koka upp vatten med lagerblad och ½ skivad lök. Lägg i korven och stäng av värmen.
Stek blomkålen i panna med lite olja på medelhög värme tills den blir mjuk. Salta.
Stek även kycklingbacon tills det blir krispigt. Blanda gärna med blomkålen.
Pasta med dragonsås: Koka pastan al dente i saltat vatten. Häll av.
Fräs lök i en kastrull och tillsätt buljongen. Låt koka ihop något och tillsätt grädde.
Koka ca 10 min och red av med majsstärkelse utblandat i vatten. Mixa och sila. Hacka dragonbladen och lägg i såsen och smaka av.
Vänd såsen i pastan och toppa med blomkål och bacon. Lägg på wienerkorven, och riv över parmesanost.
Smaklig måltid!


bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel

John Lundviks indiska kycklingtacos med korianderraita

Enchiladas med kyckling och pico de gallo

Stekt kycklingschnitzel med gurksallad och dijonmajonnäs

Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi