
Hot Creole Kycklingburgare med jalapeño och bacon
Ingredienser
Starka kycklingburgare

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Hot Creole Kycklingburgare inspirerad av Max. Jalapeño, bacon och Hot Creole-dressing sätter styrkan på denna smakrika burgare.
Så här gör du
Tillaga Crispy kycklingburgare enligt anvisning på förpackningen. Stek bacon – byt gärna ut till kycklingbacon för en klimatsmartare måltid.
Ta ett Max Friscobröd och lägg valfri mixsallad samt ett par ringar rödlök i botten. Lägg på kycklingburgaren
Stryk på en klick Max Hot Creole-dressing. Lägg på två baconbitar och toppa med lite krasse samt för lite extra styrka några jalapeños. Avsluta med toppbrödet. Servera direkt.
Smaklig måltid!


bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel

John Lundviks indiska kycklingtacos med korianderraita

Enchiladas med kyckling och pico de gallo

Stekt kycklingschnitzel med gurksallad och dijonmajonnäs

Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi