
Grillade Drumsticks med frisk bönsallad
min | Enkelt
Ingredienser
20 st
Drumsticks Grill
4 st
morötter
5 dl
vita bönor
2 dl
svarta bönor
10 cm
purjolök
1 st
gurka
2 st
rödlök
10 dl
blandad sallad
Dressing
1 dl
olivolja
3 msk
vitvinsvinäger
1 tsk
socker
salt och peppar
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Heta, grillade drumsticks serveras med en frisk bönsallad. Salladsdressingen ger en läcker, smakrik sötma som matchar väl med kycklingen.
Så här gör du
Tillaga drumsticksen enligt anvisningarna på förpackningen.
Skala, ansa och skär grönsakerna i mindre bitar. Skölj bönorna under kallt vatten.
Blanda ihop ingredienserna till dressingen. Blanda sedan grönsaker med dressingen i en större bunke och servera till drumsticksen.

Kycklingklubba Osso Buco med risotto milanese

Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp

Korean Fried Chicken med gochujangsås

Krispig kycklinglårfilé i varm svampbuljong, svampmajonnäs och dragon

Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs

Kycklinglårfilé med rostad blomkål och currymajonnäs

Stekt kycklingbröst med rödbetor, kapris och potatispuré

Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås