
Enkel kycklingfrittata med Västerbottensost och svamp
- 2 Portioner
- 4 Portioner
- 6 Portioner
- 8 Portioner
Ingredienser
Kycklingfrittata

Ingredienser
Kycklingfrittata

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklingfrittata - en god, äggbaserad rätt från Italien med svensk kyckling. Den norrländska osten ger omeletten en god karaktär.
Så här gör du
Skär svampen i bitar och stek gyllenbrun i smör. Finhacka schalottenlök och stek med svampen.
Blanda ägg med mjölk, salta och peppra och slå på den stekta svampen och sänk temperaturen.
Riv kycklingköttet från den grillade kycklingen. Blanda ner i resten av maten tillsammans med riven Västerbottensost.
Toppa med skuren salladslök.
Smaklig måltid!
Ingredienser i butiksgrillad kyckling: Kyckling 96%, salt, paprika, socker, tomat, kryddor (spiskummin, vitlök, rosmarin, svartpeppar), lök, kryddextrakt (paprika).
Ursprung kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.


bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel

John Lundviks indiska kycklingtacos med korianderraita

Enchiladas med kyckling och pico de gallo

Stekt kycklingschnitzel med gurksallad och dijonmajonnäs

Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi