
Drumsticks med ugnsbakade rotfrukter
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Våra Drumsticks Grill med ugnsbakade rotfrukter är ett nyttigt, klimatsmart och gott tillägg i storköksmenyn.
Så här gör du
Krydda kycklinglåren med salt och peppar. Stek gyllenbruna runt om.
Ansa och skala grönsakerna och skär i mindre bitar. Lägg i en ugnsfast form. Krydda och ringla lite olja över.
Häll buljongen ner i formen, pressa citronsaften över och ställ in i ugnen på 200°C i ca 15 minuter.
Tag ut formen och lägg kycklinglåren ovanpå och stek i ytterligare ca 15 minuter. Servera med en sallad och en bit bröd.

Kycklingklubba Osso Buco med risotto milanese

Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp

Korean Fried Chicken med gochujangsås

Krispig kycklinglårfilé i varm svampbuljong, svampmajonnäs och dragon

Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs

Kycklinglårfilé med rostad blomkål och currymajonnäs

Stekt kycklingbröst med rödbetor, kapris och potatispuré

Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås