
Double cheese kycklingburgare med stekt lök och senapsdressing
Ingredienser
kycklingburgare
Stekt lök
Senapsdressing
Tillbehör
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Vem älskar inte en double cheese burger och det blir minst lika gott med kycklingfärs!
Så här gör du
Kycklingburgare
Börja med att blanda kycklingfärsen ordentligt tillsammans med ströbröd och matolja. Salta och blanda till en smidig färs. Forma till 8 bollar och platta ut dessa. Stek i panna eller på grillen. Stek ca 4 min på varje sida. Ett tips är att frysa kycklingburgarna i 30 min innan grillning. Kycklingburgarna är klara vid 70 grader innertemperatur. Lägg ostskivor på varje kycklingburgare så osten smälter lite.
Stekt lök
Skiva gul lök och stek i smör tills de blivit gyllenbruna. Tillsätt farinsockret och fräs runt tills det smälter. Salta
Senapsdressing
Vispa ihop alla ingredienser till en god dressing.
Montering
Klicka ordentlig med senapsdressing i botten på brödet. Varva kycklingburgare, ost och stekt lök 2 gånger. Avsluta med lite dressing på locket och lägg på brödet.
Servera gärna med en god sallad och sötpotatis pommes
FLER RECEPT

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel

John Lundviks indiska kycklingtacos med korianderraita

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel

John Lundviks indiska kycklingtacos med korianderraita

Enchiladas med kyckling och pico de gallo

Stekt kycklingschnitzel med gurksallad och dijonmajonnäs

Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi